Za liječenje Teodore Klopić prikupljeno 5.000 KM

Na humanitarnom koncertu u Eparhijskom domu u Bijeljini prikupljeno je 5.000 KM za pomoć Teodori Klopić, učenici Muzičke škole “Stevan Stojanović Mokranjac” iz ovog grada, koja boluje od juingovog sarkoma.

Učesnici i organizatori koncerta su učenici niže i srednje Muzičke škole, Gimnazije “Filip Višnjić”, Dječiji crkveni hor “Sveti Đorđe”, kao i hor “Sveti Đorđe”.

Direktor Muzičke škole Mladen Jefimić rekao je da Teodora boluje od jako rijetke i teške bolesti, potrebna joj je i moralna i finansijska pomoć, zbog čega je upiličen ovaj humanitarni koncert.

“Nadamo se da će ozdraviti i da će se sve završiti dobro. Ovo je dobar znak da smo mi jedan human narod, velikog srca”, naveo je Jefimić, te zahvalio svima koji su se odazvali.

On je zahvalio i djeci iz Muzičke, Gimnazije i crkkvenog hora koji su zajedničkim snagama organizovali koncert, uz pomoć svojih profesora Biljane Jefimić i Jovanke Živanović.

Dirigent hora “Sveti Đorđe” Biljana Jefimić pozvala je sve ljude dobre volje da se priključe i pomognu ovoj mladoj djevojci, koja je učenik drugog razreda srednje Muzičke škole.

foto: Gradska uprava

Ona je rekla da su se dugo spremali za koncert, Teodorini prijatelji su htjeli da organizuju ovu manifestaciju, zajedno za učenicima iz Gimnazije, iz hora i literarne sekcije.

“Zajedno smo se udružili, snaga je u prijateljstvu”, poručila je Jefimićeva.

Učenik Muzičke škole Natalija Đurić navela je da je Teodora član hora “Sveti Đorđe” i školske etno-grupe, te da se nada će joj na ovaj način pomoći u ozdravljenju.

Učenik trećeg razreda Gimnazije Marko Ristić rekao je da mu je drago što su dio ovog humanitarnog gesta, kojim nastoje da pomognu drugarici.

Koncent je održan sinoć pod pokroviteljstvom Eparhije zvorničko-tuzlanske.


Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i Youtube kanalu – www.ntvarena.com

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *