Vukanović opet “raskinuo” s opozicijom, zamjerio im što su izabrali Nešića

Narodni poslanik Kluba SDS Nebojša Vukanović na svom blogu otvoreno je govorio o odnosima sa opozicijom, te kakav je njegov stav o dolasku lidera DNS Nenada Nešića na stranu opozicije.

Naime, narodni poslanik iz Trebinja, ponovo je „raskinuo“ sa opozicijom poručivši da vjeruje da će Lista za pravdu i red, koju predvodi, na narednim izborima osvojiti više glasova nego PDP, a kao jedan od glavnih razloga za neslaganje sa opozicionim liderima istakao je djelovanje predsjednika DNS Nenada Nešića za kojeg tvrdi da je blizak sa Dodikom.

– Ne možete biti bliski sa vlastima i očekivati da vam narod vjeruje – poručio je Vukanović.

On je podsjetio da je Nenad Nešić tražio da posljednja posebna zajednička sjednica u NSRS bude zatvorena za javnost.

– Crveni alarm mi se upalio i ključ je za mene bio nedavno kad se Nešić smijuljio s Dodikom na onoj konferenciji. Ne možete imati takav osmijeh uz razgovor ako niste bliski- kaže Vukanović.

On je zamjerio Nešiću na bliskom odnosu sa liderom SNSD.

– Tokom moje diskusije na toj sjednici, kada sam napao Stevandića zbog njegove priče da smo jači nego 1992 godine, takve priče ne podnosim, i kada sam ga napao onda je ustao Dodik i rekao „e upravo zato smo zatvorili sjednicu jer smo znali da ćeš ti da nas skreneš u pogrešnom smjeru i da ćeš ti da razbijaš srpsko jedinstvo“.  Shvatio sam da Nešić predlaže ono što Dodiku odgovara, a do juče su bili skupa i onako se smijulje zajedno – kazao je Vukanović.

Opoziciji je poručio da se neće zadugo gledati, jer on neće dolaziti ni na kakve sastanke s njima.

– Čitav život sam posvetio ovome i sve sam stavio na kocku i žrtvovao boreći se za opštu stvar i ne mogu da dozvolim da je neko ko je dio tog sistema protiv kojeg sam se borio odjednom dođe ovamo i počne da mi govori kako treba šta da se radi. Ne može – poručio je Vukanović.

Političkim saradnicima iz opozicije je poručio „osjećam se odbačen, kao trinaesto prase“. Najviše im zamjera što su umjesto njega izabrali koncept predsjednika DNS Nenada Nešića.

– Mene ste se tako lako odrekli- poručio je Vukanović liderima opozicije.

Dodao je da mu je savjest mirna i da više nikome neće davati podršku, a da će opozicija morati dobro da se namuči da ga privoli da ponovo razgovara sa njima.

(SrpskaInfo)

____________________________________________
Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i Youtube kanalu – www.ntvarena.com

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *