Vujanović: Danas otvoren šesti objekat JU dječijeg vrtića Čika Jova Zmaj!

Danas je u Patkovači otvoren šesti objekat JU Dječijeg vrtića Čika Jova Zmaj.

Samom činu svečanog otvaranja objekta prisustvovali su i predsjednica Republike Srpske gospođa Željka Cvijanović, gradonačelnik Grada Bijeljina Mićo Mićić, kao i direktor JU Dječiji vrtić Čika Jova Zmaj Slaviša Vujanović koji je ovom prilikom izjavio:

„Naročito smo ponosni na naš rad u proteklom periodu, te kao produkt istog je došlo do realizacije ovog projekta i otvaranja šestog objekta našeg vrtića na području grada Bijeljina. Permanentno ulažemo u širenje naše infrastrukture u predškolskom obrazovanju, što je prepoznala i predsjednica Republike i nesebično pomogla u finansiranju izgradnje ovog objekta. Naša misija je dostupnost predškolskog obrazovanja za svako dijete na području grada, te će i otvaranje ovog objekta doprinijeti realizaciji našeg konačnog cilja”, rekao je direktor JU Dječiji vrtić “Čika Jova Zmaj” Slaviša Vujanović.

“Zato, danas kada slavimo, iskreno upućujemo riječi neizmjerne zahvalnosti predsjednici Republike na ogromnoj i nesebičnoj pomoći prilikom realizacije ovog projekta, kao i gradonačelniku grada Bijeljina na podršci u realizaciji istog. Objekat je kapaciteta za pedeset djece u dvije radne sobe, te u potpunosti zadovoljava potrebe za predškolskim vaspitanjem djece iz Patkovače što je naš primarni cilj. U narednom periodu objavićemo konkurs za prijem djece u skladu sa pozitivnim zakonskim prospisima, a koja će boraviti u ovom objektu”, dodao je Vujanović.

Ovo je drugi novi objekat tokom mandata direktora vrtića Slaviše Vujanovića, koji je istakao da se na tome neće stati, te da će u budućnosti nastojati dalje širiti infrastrukturu za predškolsko vaspitanje i obrazovanjedjece na području grada Bijeljina.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *