Vučić: Srbija nikad nije bila jedinstvenija /VIDEO/

Aleksandar Vučić je, u novogodišnjem intervjuu za televiziju K1, govorio o političkoj, ekonomskoj i medijskoj situaciji u Srbiji, ali se osvrnuo i na proslavu praznika, filmove “Kvo vadis, Aida”, “Dara iz Jasenovca”, studije za košarkaškog trenera.

Srbija nije podeljena, nikad nije bila ujedinjenija i jedinstvenija, poručio je predsjednik Aleksandar Vučić u novogodišnjem intervjuu za TV K1.  Istakao je da je važno da svi ljudi u zemlji imaju pravo da kažu šta misle i da nema problem sa tim da se film “Kvo vadis, Aida” emituje u Srbiji, ali i da je važno to što se odustalo od samoponižavanja Srba.

Vučić je rekao da sa ministrom odbrane i funkcionerom SNS-a Nebojšom Stefanovićem ima korektan poslovni odnos, ali da nisu bliski kao što su bili ranije. Vučić je rekao da ukoliko bude predsjednik i u narednih pet godina, to bi bio svakako posljednji njegov mandat na toj funkciji i dodao da se ne bi vraćao na mjesto premijera.

Vučić je izjavio da prezire nasilnike i muškarce koji se iživljavaju nad ženama, i da on sam izuzetno poštuje žene, o čemu govori i broj žena u njegovom timu. Vučić je, govoreći o predstojećim praznicima, podijelio sjećanja na novogodišnje praznike iz ranog djetinjstva. Prisjetio se da je sa svojim ocem išao u sječu Badnjaka i da voli više Badnjak od jelke.

Vučić kaže da je završio prvu godinu Visoke sportske škole strukovnih studija, koju je upisao prošle godine. Kako je rekao, završio je godinu sa najboljim ocjenama – ima sve desetke i samo jednu devetku.

Predsjednik Srbije je rekao da nije najvažnije da srpska reprezentacija u fudbalu da gol već da se igrači bore za svoj narod i ponos nacije, da je važan pobjednički duh, kao i u svim drugim oblastima.

____________________________________________
Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i Youtube kanalu – www.ntvarena.com

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *