Vučić: Kada stignu kineske idem da se vakcinišem u Rudnu Glavu /VIDEO/

Srbija postaje regionalno središte za vakcinaciju jer ima toliko vakcine da čak nudi i besplatne vakcine strancima, navodi se u prilogu objavljenom na Si-En-En-u.

Iz dana u dan raste broj vakcinisanih građana Srbije. Najviše vakcinisanih je u Beogradu, a najmanje interesovanje za vakcinaciju je u Žagubici, Bujanovcu, Novom Pazaru, Sjenici i Tutinu, gdje je procenat vakcinisanih ispod jedan odsto. Ako nova isporuka kineskih vakcina stigne u ponedjeljak u Srbiju, Vučić će u utorak otputovati u Rudnu Glavu da primi cjepivo.

I dok traje borba sa kovidom i masovna vakcinacija, u Srbiji se ne zaustavljaju važni infrastrukturni projekti. Radovi na izgradnji saobraćajnice Novi Beograd-Surčin, nove gradske magistrale koja će povezati Beograd sa auto-putem “Miloš Veliki”, počela je danas, a za mjesec dana počinje gradnja puta Jarinje-Mitrovica. Srbija je jedno od najvećih gradilišta u Evropi rekao je Vučić.

Na ovom mjestu govorio je Vučić i o odnosima Srbije i Crne Gore.

Korupcija, nepovjerenje građana u državne institucije, vladin uticaj na policiju, ključni su problemi u Crnoj Gori navedeni u izvještaju Stejt departmenta o poštovanju ljudskih prava za prošlu godinu, kada je na vlasti bila DPS aktuelnog predsjednika Mila Ðukanovića

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i Youtube kanalu – www.ntvarena.com

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *