Usvojen budžet Grada od 51,5 miliona KM /VIDEO/

Odbornici Skupštine grada Bijljnina usvojili su danas gradski budžet od 51,5 miliona KM, kao i dva amandmana SNSD-a.

“Od izuzetne je važnosti da ovaj strateški dokument konačno bude usvojen kako bi grad nastavio normalno da funkcioniše”, ocijenio je predsjednik Skupštine grada Aleksandar Đurđević.

SDS je odustao od svojih 10 amandmana, kao i PDP od jednog amandmana.

U ime Koalicije za Bijeljinu, koja čini skupštinsku većinu, odbornik SNSD-a Miroslav Milovanović je odgovorio da ne povlači predložene amandmane.

Odbornici su razmatrali i izvještaje o radu gradonačelnika, kao i Centra za kulturu, Muzeja i Agrarnog fonda za prošlu godinu.

Nakon što su odbornici usvojili odluku da se nastavi sa radom sjednice Skupštine grada, gradonačelnik Ljubiša Petrović je napustio današnju sjednicu.

Sjednicu su napustili i odbornici SDS-a i PDP-a, koji podržavaju gradonačelnika.

Đurđević je rekao da ni oko ovoga nije bilo saglasnosti na međustranačkom sastanku, ali je na glasanje stavio odluku odbornika o tome da li su za odlaganje sjednice.

Predsjednik Skupštine grada Bijeljina Aleksandar Đurđević rekao je da će sjednica nastaviti sa radom, a gradonačelnik Bijeljine Ljubiša Petrović zatražio je da se rad prekine i nastavi kasnije ili drugi dan, s obzirom na to da na sastanku šefova odborničkih klubova nije postignut dogovor niti usaglašavanje o amandmanima na gradski budžet od 51, 5 miliona KM.

Prilog sa današnje sjednice Skupštine Grada:

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i Youtube kanalu – www.ntvarena.com

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *