Vučić: Imamo najmanju zaraženost do sada /VIDEO/

Za ovogodišnji Prvi maj nije bilo uranka u Srbiji zbog zabrane kretanja koja je na snazi do sutra u 5.00. I prethodnih dana je nastavljeno sa popuštanjem mjera i pred građanima je posljednji vikend tokom kojeg će na snazi biti policijski čas. Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić saopštio je dobe vijesti, današnji rezultati testiranja na koronavirus u Srbiji najbolji su do sada, zaraženost je kaže Vučić oko tri odsto.

Prvi maj se ove godine proslava u posve drugačijim okolnostima. Na snazi je zabrana kretanja, a izletišta u kojima se tradicionalno proslavlja praznik rada – pusta su. Nema dima, roštilja, pića i zabave.

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić saopštio je dobe vijesti, današnji rezultati testiranja na koronavirus u Srbiji najbolji su do sada, zaraženost je kaže Vučić oko tri odsto.

Vučić se sastao sa ambasadorkom Kine Čen Bo, razgovarali su o rezultatima zajedničke borbe protiv epidemije koronavurusa u Srbiji i pomoći koju je Kina pružila zemlji.

“Galenika” je nedavno proizvela lijek hlorokin, čija je isporuka zdravstvenim ustanovama počela danas. Riječ je o lijeku koji se između ostalog koristi i u terapiji kovid infekcije, a koji se do sada uvozio.

U Crnoj Gori danas nema novozaraženih, a već od ponedjeljka u Crnoj Gori Po posebnim uslovima počinju da rade zanatske radnje, servisi, frizerski i kozmetički saloni, fitnes centri, knjižare, stomatološke ordinacije, auto-škole, muzeji i galerije, kladionice.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *