Vrtić “Čika Jova Zmaj” proslavio krsnu slavu /VIDEO/

Lomljenjem slavskog kolača, uz prisustvo brojnih zvanica i priredbu koju su pripremili i izveli mališani sa svojim vaspitačicama, bijeljinski vrtić “Čika Jova Zmaj” proslavio je danas svoju krsnu slavu – Svetog Arhangela Mihajla.

Proslava krsne slave bila je prilika da se podsjetimo rezultata koje je ostvarila ova ustanova u prethodnih godinu dana – od kojih je proširenje kapaciteta svakako najznačajniji, rekao je Slaviša Vujanović, direktor Dječijeg vrtića ,,Čika Jova Zmaj”.

Vujanović dodaje da bez podrške gradske uprave i Skupštine Grada Bijeljina ova ustanova svakako ne bi bila bilježila ovako dobre rezultate, te da će saradnja radi dobrobiti naše djece, biti nastavljena i u budućnosti.

Dječiji vrtić “Čika Jova Zmaj” trenutno radi na 3 lokacije u gradu, zatim u Dvorovima, Patkovači i Novom naselju u Janja. Osim osnovne djelatnosti, u centralnom objektu, u Ulici Svetog Save organizuju i produženi boravak djece školskog uzrasta. Uslovi u ovoj ustanovi su usklađeni sa svim zakonskim propisima i normativima, te je velika zainteresovanost roditelja za upis djece. Veliko je interesovanje i za Program za djecu u godini pred polazak u školu, koji se provodi u saradnji sa Ministarstvom prosvjete i kulture.


Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i Youtube kanalu – www.ntvarena.com

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *