Vojin Mitrović posjetio naselja Pukiš i Tobut u Loparama

Vojin Mitrović, nosilac liste SNSD-a za Narodnu skupštinu Republike Srpske, pozvao je građane Semberije, Majevice i Republike Srpske da 2. oktobra daju glas Miloradu Dodiku i Željki Cvijanović – liderima koji mogu sačuvati Republiku Srpsku.

“Na izborima narod mora da im da podršku, jer Republika Srpska jedino sa Dodikom i Cvijanovićevom može ostati jaka i stabilna”, poručio je Mitrović tokom susreta sa mještanima naselja Pukiš i Tobut u Loparama.

Govoreći tokom ovog sastanka kojem je prisustvovao i predsjednik Skupštine Distrikta Brčko Siniša Milić, Mitrović se upoznao i sa problemima mještana u naseljima Pukiš i Tobut te načinima za rješavanje istih.

“Na predstojećim izborima moramo da glasamo za jaku i stabilnu Republiku Srpsku, za naše političare koji će u Banjaluci graditi bolju, ljepšu i prosperitetniju Republiku Srpsku, a u Sarajevu za naše političare koji će zastupati svoj narod i Srpsku i koji neće nijednu odluku donijeti protiv srpskog naroda”, naglasio je Mitrović.

On je istakao da SNSD ima sjajne, odlučne i sposobne državnike – Milorada Dodika koji će u Banjaluci biti predsjednik Republike Srpske i Željku Cvijanović, koja će biti srpski  član Predsjedništva BiH.

Mitrović je poručio da su oni provjereni ljudi i lideri koji su u prethodnom periodu pokazali da znaju i mogi i kako doći do cilja, a to je jaka i stabilna Republika Srpska u okviru BiH, kakva je zagarantovana Dejtonskim sporazumom.

“Sa druge strane imamo kandidata Mirka Šarovića koji bi u Sarajevu da proda Republiku Srpsku i ostvari vjekovnu želju političkog Sarajeva i Alije Izetbegovića koju želi Zapad – a to je unitarna BiH. Isto tako, sa druge strane imamo Jelenu Trivić koja bi u Banjaluci da se igra Republikom Srpskom, a Srpska nije igračka”, rekao je  Mitrović.


Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i Youtube kanalu – www.ntvarena.com

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *