Višković: Nismo pregovarali sa Mićićem o njegovom prelasku u SNSD

Potredsjednik SNSD-a Radovan Višković rekao je da niko iz SNSD-a nikada nije pregovarao sa predsjednikom Gradskog odbora SDS-a Bijeljina Mićom Mićićem o njegovom prelasku u SNSD.

“Uvijek je bila priča da on traži našu podršku da bude zajednički kandidat na izborima za gradonačelnika Bijeljine i da će se on za dvije godine izrotirati i prepustiti tu funkciju nekome iz SNSD-a, te da se sa druge strane realizuje svih 12 projekata u Semberiji predviđenih sporazumom koji je postigao Mićić sa SNSD-om”, naveo je Višković.

On je ocijenio da je to logičan zahtjev, ali i da SDS ima pravo da na svojim organima donosi odluke kakve smatra da treba.

Komentaraišući izjavu Mićića da je razočaran odlukom Predsjedništva SDS-a koje je odbacilo sporazum koji je postigao sa SNSD-om, Višković je rekao novinarima u Banjaluci da razumije i podržava ono što je Mićić rekao.

“U tom sporazumu su navedeni projekti koji se odnose na taj dio Republike Srpske, prije svega Semberiju. To što je Mićić pokušao i što namjerava da radi u je interesu građana na tom protsoru. Nerazumljivo mi je da neko iz nekog drugog dijela Republike Srpske treba da ocjenjuje i donosi odluke kako bi i šta trebalo da rade građani Semberije. Oni valjda najbolje znaju”, ocijenio je Višković.

On je dodao da će Gradski odbor SDS-a Bijeljina donijeti odluku o sporazumu koji je Mićić postigao sa SNSD-om, a koji je sinoć Predsjedništvo SDS-a odbacilo.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *