Više od 1.000 ljudi na druženju Lovačkog udruženja “Semberija” /VIDEO/

Tradicionalno poslije svake uspješno završene sezone Lovačko udruženje “Semberija” okuplja lovce kako iz svih sekcija Semberije, tako i prijatelje iz okruženja i zemalja regiona. Ovoga puta na lovačkoj večeri iza čije je organizacije stalo jedno od najvećih lovačkih udruženja u Srpskoj okupilo se više od 1.000 lovaca.

Na ponos im je što je u njihovim redovima sve više mladih, pa danas s ponosom u Lovačkom udruženju “Semberija” ističu da imaju preko 1.000 članova. Cilj im naglašavaju nije samo odstrel divljači, prioritet je dodaju očuvanje lovišta i Fazanerije kojom gazduju u Suvom Polju.

Nije ovogodišnja lovačka zabava mogla proći bez prijatelja i pobratima iz Srema, te lovaca sa područja Vlasenice.

Kako za razmjenu iskustava i druženje, bila je ovo prilika i da se lovci prisjete pa i prepričaju neku od zanimljivih anegdota iz lovišta u kojima su akteri bili semberski lovci.

Zec, fazan, patka, divlja guska, te srneća divljač svojstveni su lovištima ovog kraja Srpske. A lovačku zabavu upotpunila je tradicionalna tombola sa bogatim fondom vrijednih nagrada, među kojima se izdvaja 11 lovačkih karabina, koje su obezbijedili brojni sponzori.


Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, X nalogu i Youtube kanalu – www.ntvarena.com

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *