Viber poruka, na koju morate da odgovorite

Stigli su novi Korisnički uslovi i pravilnik o privatnosti Viber aplikacije i Rakuten Viber zahtjeva odgovor.

Ako koristite Viber aplikaciju onda ćete uskoro dobiti poruku od Viber time – moguće je da je već i stigla.

Viber aplikacija ima nove Korisničke uslove i pravilnik o privatnosti, koje morate da prihvatite, ako želite da nastavite da koristite Viber aplikaciju.

Poruka je kao i svaka druga Viber poruka, samo što sadrži link ka 35 tačaka novog Pravilnika, koje možete da čitate, mada i ne morate, jer mi to upravo činimo za vas. Ipak, bez obzira na to šta u tih 35 tačaka piše svi to moramo da prihvatimo, ako želimo da nastavimo da koristimo Viber aplikaciju (kad kliknete na link u poruci otvoriće vam se novi Pravilnik!).

Zbog toga u okviru poruke imamo i veliko Prihvatam dugme, kojim ćemo potvrditi da se slažemo sa novim Pravilnikom i svime ostalim – klik na dugme i Viber će vas nakon nekoliko sekundi vratiti na početnu stranu sa konverzacijama.

Nažalost, ne znamo koliko vremena je ostavljeno za prihvatanje novog Pravilnika, ali je sigurno da će u nekom trenutku svima, koji ga ne prihvate aplikacija zaključati korišćenje.

Ovo je uobičajena praksa svih aplikacija, tako da ne bi trebalo da vas previše brine, jer kao što smo vam rekli – sve što tamo pište moramo da prihvatimo, ako želimo da koristimo Viber i dalje.

Viber je posljednji put mijenjao Pravilnik sredinom 2018. godine.

(Mondo)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *