Uvid građana u privremeni birački spisak od sutra do 4. jula

Građani Bijeljine moći će od sutra do 4. jula da uvidom u privremeni birački spisak provjere svoje podatke i na eventualne greške ukažu Gradskoj izbornoj komisiji /GIK/ ili drugom nadležnom ogranu, saopšteno je iz GIK-a.

Građani uvidom imaju mogućnost da provjere tačnost podataka – ime i prezime, datum rođenja, naziv i broj biračkog mjesta prema adresi prebivališta i da u slučaju greške pravovremeno izvrše ispravku.

Privremeni birački spisak će biti izložen u prostorijama zgrade Gradske uprave, odnosno kancelariji GIK-a, zatim u matičnim kancelarijama koje su van sjedišta Gradske uprave i prostorijama terenskih kancelarija odsjeka za poslove mjesnih zajednica.

Iz GIK-a obavješatavju raseljena lica, koja žele da promijene biračku opciju, a žive na području grada Bijeljina, da mogu da se jave u Centar za birački spisak, koji se nalazi u Centru za kultru “Semberija”, svaki radni dan od 7.00 do 15.00 sve do 19. jula.

Opšti izbori u BiH biće održani 2. oktobra. Izbori su raspisani za neposredni izbor – Predsjedništava BiH, Predstavničkog doma Parlamentarne skupštine BiH, Narodnu skupštinu Republike Srpske, predsjednika i potpredsjednika Srpske, te za Predstavnički dom federalnog Parlamenta i skupštine kantona u Federaciji BiH.


Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i Youtube kanalu – www.ntvarena.com

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *