Usvojena informacija o stepenu realizacije projekata; Tematska sjednica prekinuta /VIDEO/

Tematska sjednica Skupštine grada Bijeljina prekinuta je danas. Prekid su zatražili odbornici skupštinske većine zbog nedolaska gradonačelnika Ljubiše Petrovića . Nastavak bi trebao da se održi za 15 dana. Sjednica je zakazana kako bi se javnost informisala o realizaciji obećanih projekata u Semberiji.

Održavanje prve tematske  sjednice  Skupštine Grada Bijeljina na čijem je  dnevnom redu  informacija o stepenu realizacije projekata, predložili su odbornički klubovi opozicionih stranaka u skupštini i gradonačelnik što je podržao i SNSD. Odbornici su nakon rasprave usvojili Informaciju o stepenu realizacije projekata u ovoj lokalnoj zajednici, među kojima je i izgradnja auto-puta Beograd – Bijeljina – Banjaluka.

Šef Kluba odbornika SNSD-a Miroslav Milovanović najavio je na sjednici da bi do kraja godine mogli imati potpisan ugovor za projekat izgradnje Drinskog nasipa. Odbornik SDS Semberija Mladen Petrović postavio je pitanje rokova izgradnje pojedinih projekata, poput autobuske stanice, te zatražio formiranje tima stručnjaka koji bi radili na ovim projektima i završene projekte stavljali u funkciju.

Šef Kluba odbornika PDP-a Slaviša Marković rekao je da bi pitanje sportske dvorane trebalo da bude finansirano obećanim sredstvima Vlade Republike Srpske.

U međuvremenu , nakon pauze Šef Kluba odbornika SNSD Miroslav Milovanović zatražio je prekid sjednice dok se ne steknu uslovi za njen nastavak, nakon što se gradonačelnik nije pojavio ni nakon pauze koja je ranije data u očekivanju njegovog dolaska.

Predsjednik Skupštine grada Aleksandar Đurđević najavio je da će naknadno biti određeno vrijeme održavanja nastavka sjednice koja je posvećena realizaciji infrastrukturnih projekata u gradu.

Gradonačelnik se ipak pojavio nakon prekida sjednice i dao odgovore medijima.

Nastavak sjednice trebao  bi da bude  održan  za 15 dana.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i Youtube kanalu – www.ntvarena.com

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *