Ukrao vozilo hitne pomoći, ubrzo otkriven na području Modriče

Lice čiji su inicijali S.K. /43/ iz Brčkog uhapšeno je na području Modriče zbog sumnje da je ukralo vozile hitne pomoći u distriktu i sa njim se udaljilo u nepoznatom pravcu, saopštila je danas brčanska Policija.

Brčanska policija je prošle noći, u 1.45 časova zaprimila prijavu da je prilikom izlaska tima Službe hitne pomoći da bi ukazali medicinsku pomoć ukradeno njihovo vozilo.

Policiji je rečeno da je tim stigao po pozivu lica S.K. na adresu u Ulicu H. Šalapića u Brčkom da bi nakon, ulaska medicinskog tima u kuću, to lice otuđilo vozilo i udaljilo se u nepoznatom pravcu.

Odmah nakon što je prijava zaprimljena organizovane su hitne mjere potrage, a vozilo i osumnjičeni su pronađeno u saradnji sa Ministarstvom unutrašnjih poslova Republike Srpske – Policijska stanica Modriča.

Kod S.K. je utvrđeno prisustvo alkohola u organizmu od 1,8 promila, te je uhapšen zbog sumnje da je počinio krađu, naveli su iz Policije distrikta.

Iz Policijske uprave Doboj su naveli da je policija pronašla vozilo hitne pomoći jutros u 3.45 časova na parkingu jedne benzinske pumpe u modričkom mjestu Skugrić.

Tome je, kako navode, prethodila dojava od službenika Policijske stanice Gradačac da se na području Brčko distrikta dogodila krađa vozila Hitne pomoći.

O događaju je upoznat dežurni tužilaca Tužilaštva Brčko distrikta BiH, nakon čega je izvršen uviđaj na licu mjesta i ukradeno vozilo vraćeno predstavnicima Javne zdravstvene ustanove Brčko.


Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i Youtube kanalu – www.ntvarena.com

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *