Ugljevik: Zdravstveni radnici obilježili krsnu slavu Aranđelovdan

Zdravstveni radnici u Ugljeviku obilježili su danas krsnu slavu Doma zdravlja Aranđelovdan lomljenjem slavskog kolača u hramu Svete Petke Paraskeve, uz najavu pozitivnog poslovanja u ovoj godini.

Direktor Doma zdravlja Cvjetana Dragonjić je, uz čestitke zaposlenima, poželjela da u narednom periodu imaju što manje posla i da se smiri stanje izazvano virusom korona.

Nakon Svete liturgije protojerej-stavrofor Mićo Pajkanović čestitao je u ime Crkvene opštine i parohije ugljevičke svim zaposlenima Doma zdravlja krsnu slavu, uz molitve Svetom arhangelu Mihailu i svim nebeskim silama da im uvijek budu u pomoći.

“Veliko je pred Bogom ono što vi činite brinući se o zdravlju ljudi”, rekao je Pajkanović.

Kum slave bio je načelnik Ugljevika Vasilije Perić koji je izrazio zahvalnost zdravstvenim radnicima i pohvalio rad novog rukovodstva Doma zdravlja.

“Osim toga što se uspješno bore sa pandemijom i pružaju kvalitetne zdravstvene usluge građanima, zaposleni u Domu zdravlja i dobro posluju, što će na kraju godine potvrditi pozitivnim finansijskim rezultatom”, rekao je Perić.

On je naveo da je lokalna zajednica prošle godine značajno pomogla Dom zdravlja Ugljevik sa 150.000 KM izdvojenih iz opštinskog budžeta.

____________________________________________
Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i Youtube kanalu – www.ntvarena.com

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *