Ugljevik: Načelnik Perić darovao mladog telanta harmonike Dejana Jovičića

Načelnik opštine Ugljevik Vasilije Perić darovao je danas uspješnog harmonikaša Dejana Jovičića, učenika ugljevičke Osnovne muzičke škole “Kornelije Stanković”, sa 300 KM za postignute rezultate.

Trinaestogodišnji Dejan Jovičić osvojio je specijalnu nagradu na 27. takmičenju muzičkih škola Republike Srpske zajedno sa Đorđem Perićem, a tokom godine osvajao je prva mjesta na muzičkim takmičenjima u Bugarskoj, Španiji, Ukrajini i Poljskoj.

Dejan redovno učestvuje i daje podršku nastupima u svim kulturnim, sportskim i privrednim dešavanjima na području opštine Ugljevik.

“Harmoniku sviram pet godina i nastojaću da i ubuduće radom i trudom doprinesem osvajanju medalja”, rekao je Jovičić koji je učenik osmog razreda Osnovne škole “Aleksa Šantić” u Ugljeviku, te petog razreda Osnovne muzičke škole, a igra i košarku u mlađim pionirima Košarkaškog kluba “Rudar 2015”.

Perić je nakon prijema istakao da lokalna uprava stimuliše mlade talente.

“Dejan Jovičić je uspješan mladić koji na najbolji mogući način promoviše opštinu Ugljevik i osvaja medalje na raznim takmičenjima u okviru uspješne Muzičke škole `Kornelije Stanković`”, rekao je Perić.

Prijemu su prisustvovali zamjenik načelnika Ugljevika Vanja Zekić, predsjednik Skupštine opštine Đoko Simić i Dejanova majka Ivana Jovičić.

____________________________________________
Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i Youtube kanalu – www.ntvarena.com

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.