Učenik koji je povrijedio nastavnicu na posmatranju /VIDEO/

Dvanaestogodišnji učenik Osnovne škole „Knez Ivo od Semberije“ iz Bijeljine koji je pogodio nastavnicu kamenom u glavu upućen je iz Bolnice „Sveti Vračevi“ na dalje liječenje u Banjaluku. Iz Osnove škole, naveli su, da je dječak prije sedam dana imao još jedan ispad nasilničkog ponašanja.

Nesvakidašnji incident dogodio se u Osnovnoj školi “Knez Ivo od Semberije”. Naime, učenik star 12 godina, juče u 17 časova I 15 minuta, u hodniku ispred zbornice, pogodio je kamenom u glavu nastavnicu geografije, a prema informacijama koje je potvrdio direktor povrijeđena nastavnica, nije predavala navedenom učeniku.

Odmah je reagovao školski policajac, a slučaj je nakon toga prijavljen nadleđnim policijskim službenicima, nakon čega je odmah obaviješten I dežurnim tužilac Okružnog javnog tužilaštva u Bijeljini, koji je izašao na lice mjesta.

Povrijeđena nastavnica geografije, javila se juče u Urgentni blok bijeljinske bolnice, gdje su joj povrede zbrinute od strane dežurnog hirurga, te je nakon RTG dijagnostike puštena kući. Danas u ovoj školi, I đaci I nastavnici I dalje su u šoku, a prema saznanjima sa kojima raspolažemo, dječak je I prije sedam imao ispad nasilničkog ponašanja, sa jednim od vršnjaka u školi.

Direktor podsjeća da uprava škole reaguje na svaki oblik I verbalnog I fizičkog nasilja.

Istražnim mjerama I radnjama u narednim danima biće poznato više informacija, iz Osnove škole istakli su da je ova škola do sada, a tako će I nastaviti, prevenirala I kroz razne radionice ukazivala djeci da je svaki oblik nasilja nedopustiv. Za počinica ovog djela maloljetnog dvanestgodišnjaka, slijede najstrožije kazne, kažu u školi.


Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i Youtube kanalu – www.ntvarena.com

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *