Učenici iz Crnjelova obradovali djecu na pedijatriji /FOTO/

Nastavnici i učenici Osnovne škole “Sveti Sava” iz Crnjelova danas su, povodom Dječije nedjelje, medicinskom osoblju Bolnice “Sveti vračevi” u Bijeljini uručili poklon pakete za djecu koja su hospitalizovana na pedijatrijskom odjeljenju.

“Svako dijete treba da bude srećno cijele godine, pogotovo tokom `Dječije nedjelje`”, poručila je devetogodišnja učenica Radmila Kojić.

Direktor škole Dragana Kokanović Perić rekla je novinarima da su brojne manifestacije koje tradicionalno organizuju u Dječijoj nedjelji započeli humanitarnom akcijom u kojoj su djeca obradovala poklonima djecu na pedijatriji.

“Jedan poklon za jedan dječiji osmjeh, da im ukažemo na njihova prava i na obaveze odraslih prema djeci”, navela je ona.

Direktor Bolnice “Sveti vračevi” Zlatko Maksimović zahvalio je učenicima i nastavnicima škole “Sveti Sava” iz Crnjelova na ukazanoj brizi i poklonima za najmlađe bijeljinske pacijente.

On je njihovu posjetu nazvao plemenitim gestom i pozvao i druge da na neki način doprinesu obilježavanju Dječije nedjelje, pridružujući se izjavama učenika da sva djeca treba da budu srećna.

Maksimović je rekao novinarima da se na Odjeljenju za pedijatriju nalazi devet pacijenata i dodao da je od početka epidemije virusa korona u bijeljinskoj bolnici bilo hospitalizovano i dvoje adolescenata.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.