Ubio oca, sestre i trudnu maćehu: Mladić (21) jedini je osumnjičeni za masakr u porodičnoj kući

Tijela četvoročlane porodice u kući u Leskovcu danas oko 15 sati pronašao je momak koji je treće dijete ubijenih supružnika, a užasnute komšije i dalje ne mogu da dođu sebi od šoka.

– Nisam lično poznavao te ljude, pošto su se skoro doselili ovdje u našu ulicu, ali sam načuo da je riječ o siromašnoj porodici. Ni ja ni moji ukućani nismo čuli nikakvu buku niti pucnjavu, već smo vidjeli da se nešto dešava kada je došla policija. Ovo je strašno, velika tragedija. Šta god da se desilo tuga je da su nastradala ta djeca – kaže jedan od komšija iz Ulice Ratka Pavlovića u Leskovcu za Blic.

Tijela četvoročlane porodice – oca, majke i dvije sestre uzrasta od 18 i 12 godina – pronašao je danas njihov rođeni brat M. I. (21), koji je trenutno osumnjičen za ubistvo i policija ga je prema nezvaničnim informacijama privela. Kako prenosi RTS osumnjičeni je živio sa porodicom u kući.

Jedna od žrtava svirepog zločina je bila u drugom stanju, a vjeruje se da je u pitanju maćeha uhapšenog mladića.

Pink javlja da je ubistvo, prema prvim informacijama, počinjeno sjekirom, koja je pronađena na mjestu zločina. Jedan od policajaca koji je ušao u kuću gdje se desila tragedija ispričao je da je prizor bio jeziv!

(foto: Kurir.rs)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *