U tradicionalnoj akciji prikupljeno oko 1.000 paketića /VIDEO/

Studenti bijeljinskih fakulteta organizovali su podjelu novogodišnjih paketića djeci iz socijalno ugroženih kategorija u okviru tradicionalne akcije “A zašto ja nemam paketić?”. Akcija je trajala 4 dana po 4 sata, u periodu od 21. do 24. decembra. Za deset godina uspjeli su da podijele preko 8.000 paketića.

U okviru 10. po redu humanitarne akcije “A zašto ja nemam paketić?”, koju su i ove godine  organizovali studenti Fakulteta poslovne ekonomije, Pedagoškog, Poljoprivrednog i Pravnog fakulteta Univerziteta u Istočnom Sarajevu, kao i učenici Ekonomske škole Bijeljina ,prikupljeno je  blizu 1.000 paketića.

Prvi put u akciji je učestvovao  i Studentski parlament Univerziteta u Istočnom Sarajevu  .Inače ovo je do sada najveća akcija organizovana od strane studenata na području Republike Srpske.

Akcija je realizovana u lokalnim marketima a građani su imali priliku da kupe jedan  ili više slatkiša  i namijene ga djeci iz socijalno ugroženih porodica sa područja Bijeljine.  Za njih ovo mnogo znači.

Studenti Pedagoškog fakulteta, organizovali su  radionice za djecu, a  mališani su imali priliku da pogledaju i predstavu  u izvođenju  pozorištanca  “Maslačak”.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.