U toku prijave za učešće u projektu “Socijalizacija djece”

Javni fond za dječiju zaštitu Republike Srpske realizovaće projekat “Socijalizacija djece” za 1.700 djece i 400 roditelja i stručnog pratećeg osoblja za čije je učešće konkurs raspisan 10. marta i traje 30 dana, saopšteno je iz Fonda.

Projekat se odnosi na djecu iz socijalno ugroženih porodica, korisnike prava iz socijalne i dječje zaštite, djecu iz višečlanih porodica, iz porodica boračke populacije, djecu sa posebnim potrebama i hroničnim zdravstvenim smetnjama, kao i posebno nadarenu djecu i talentovane sportiste.

Kao i prethodnih godina, projekat će se realizovati na crnogorskoj obali u Omladinskom hostelu “Užice” u Bečićima od 1. juna do 24. septembra u 13 smjena.

Iz Fonda ističu da je najveća vrijednost ovog projekta različitost i raznovrsnost i u službi je ostvarenja ciljeva kao što su razvijanje empatije, podrška vršnjačkom druženju, te socijalizacija djece u svakom smislu.

Fond je pozvao zainteresovane roditelje koji ispunjavaju uslove propisane konkursom da prijave djecu u poslovnicama Fonda za dječiju zaštitu.

Poziv je upućen i za zainteresovane prosvjetne radnike, pedagoge, psihologe, socijalne radnike i druge profesije da konkurišu za članove stručnog i pratećeg osoblja i pridruže se timu koji godinama uspješno realizuje projekat “Socijalizacija djece”.

Prijavni obrasci dostupni su u filijalama i poslovnicama Fonda, kao i na internet stranici Fonda http://www.jfdz.org.


Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i Youtube kanalu – www.ntvarena.com

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *