U Mezgraji održan bazar za liječenje Luke Stevanovića

Humanitarni bazar, čiji je cilj prikupljanje novca za liječenje jedanaestogodišnjeg Luke Stevanovića iz Ugljevika koji je obolio od leukemije, organizovan je danas u ugljevičkoj Mjesnoj zajednici Mezgraja-Gaj.

Dragana Nikolić, predsjednik Aktiva žena Mjesne zajednice Mezgraja koji je organizator ove humanitarne akcije, rekla je da na ovaj način žele da doprinesu prikupljanju novčanih sredstava za liječenje Luke, koji je učenik Osnovne škole “Aleksa Šantić”.

“Spontano smo se okupili tako što smo donijeli svako iz svoje kuće razne igračke i proizvode iz domaće radinosti koji nemaju cijenu svima onima koji žele da učestvuju u ovoj humanitarnoj akciji da bi se prikupila sredstva za liječenje Luke Stevanovića”, rekla je Nikolićeva.

Humanitarni bazar su posjetili odbornici Skupštine opštine Ugljevik Predrag Vujević, Radivoje Spasojević i Jovo Filipović, koji su podržali ovu humanitarnu akciju i istakli da humanost nema alternativu.

“Ova akcija se nastavlja u prostorijama Centra za kulturu `Filip Višnjić` u Ugljeviku, a na ovaj način pozivamo sve sugrađane koji žele da pomognu liječenje Luke Stevanovića da se odazovu ovoj humanitarnoj akciji”, rekao je Vujević, koji je direktor ugljevičkog Kulturnog centra.

Humanitarni broj 1414 za pomoć Luki Stevanoviću aktivan je od početka decembra, a svi koji žele da pomognu imaju mogućnost i da uplate novac na račun 1613000039031109, u Rajfajzen banci. 

____________________________________________
Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i Youtube kanalu – www.ntvarena.com

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *