U Demosu očekuju 70 odborničkih mandata i najmanje tri načelnička mjesta

Demokratski savez /Demos/ očekuje da će 16. novembra proslaviti osvajanje 70 odborničkih mandata i najmanje tri načelnička mjesta u Republici Srpskoj, saopšteno je iz ove stranke.

Iz Demosa su naveli da ova stranka okuplja ljude različite po karakteru, ali sa zajedničkim ciljem – da Republika Srpska raste, razvija se i da se obezbijedi bolji život za sve njene građane.

Ovogodišnji lokalni izbori su prvi izbori na koje Demos izlazi, a sva dosadašnja istraživanja i reakcije birača govore u prilog tome da će biti parlamentarna stranka u gotovo svim lokalnim zajednicama u Srpskoj, navode iz ove stranke.

Istaknuto je da dosadašnja istraživanja pokazuju da imaju veoma dobar rejting u Banjaluci, Doboju, Bijeljini, Gradišci, Sarajevsko-romanijskoj regiji, Zvorniku, Bileći i Foči.

“Demos je dosadašnju predizbornu kampanju vodio fer i korektno, ne baveći se svojim političkim protivnicima i spletkama, već radeći na promociji isključivo naših politika i naših kandidata i tako će biti i u preostale dvije sedmice kampanje”, istaknuto je u saopštenju.

Iz Demosa su podsjetili da su, vodeći brigu o zaštiti zdravlja sugrađana u vremenu pandemije, kreirali posebnu platformu koja svim zainteresovanim glasačima omogućava da saznaju sve o njihovim kandidatima, bez direktnog kontakta.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *