U Bijeljini u nedjelju bez struje 4.000 potrošača

U Bijeljini će u nedjelju 16. juna bez električne energije biti 4.000 potrošača tokom godišnjeg remonta trafo stanice “Bijeljina dva”, najavljeno je iz „Elektro-Bijeljine“.

Od 8.00 do 16.00 časova bez električne energije biće potrošači u ulicama Račanska, Komitska, Beogradska, „Živojina Mišića i pripadajućim sporednim ulicama.

Tokom remonta bez struje će biti i potrošači u dijelu ulice Dimitrija Tucovića, u naseljima Pet jezera, Kruševlje i Banderuše, kao i naseljenim Novo Selo, Gojsovac, Dijelovi, zaseok Kućišta u Popovima i Pavlovića put.

Godišnji remont biće urađen i na dalekovodima “Dimitrija Tucovića”, “Kruševlje”, “Srednjoškolski centar”, “Novo Selo”, “Gojsovac dva” i “Gojsovac”.

“Molimo cijenjene kupce za razumijevanje u vezi sa pomenutim radovima i zastojem u isporuci električne energije”, navodi se u saopštenju “Elektro-Bijeljine”.

Detaljan spisak ulica u Bijeljini u kojima potrošači u nedjelju neće imati električne energiju objavljen je na sajtu preduzeća www.elektrobijeljina.com.


Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, X nalogu i Youtube kanalu – www.ntvarena.com

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *