U Bijeljini otvoreni “Dani dječije kulture” /VIDEO/

Na platou ispred Narodne biblioteke “Filip Višnjić”, danas je svećano otvorena druga po redu manifestacija “Dani dječije kulture”, koja je okupila mališane iz svih bijeljinskih vrtića – bilo  državnih ili privatnih, kao i najmlađe osnovce.

Igrom, pjesmom, ali i recitovanjem bijeljinski predškolci i školarci danas su uveseljavali svoje vršnjake, vaspitače, roditelje, ali i slučajne prolaznke, koji su došli da podrže ove male ljude i uživaju u njihovoj kreativnosti.

Predstavnici dječijih vrtića, koji su i ove godine učestvovali na ovoj kulturno-zabavnoj manifestaciji ističu da je za djecu veoma važno da u saradnji sa ostalom djecom i uz nadzor vaspitača, budu dio ovakvih aktivnost i da se od malih nogu pravilno usmjeravaju ka svemu onome što ima umjetničku vrijednost.

U okviru ove trodnevne manifestacije, koja traje do 24. maja, će se, osim predstavljanja predškolskih ustanova, održati i kreativne radionice, predavanja, zatim predstava i koncert đaka Muzičke škole „Stevan Stojanović Mokranjac“.


Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i Youtube kanalu – www.ntvarena.com

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *