U Bijeljini otvorena poslovnica brenda „MojSan” /VIDEO/

Povoljan geografski položaj, omogućio je Bijeljini da postane značajan centar razvoja privrede i preduzetništva, a kompanijama sa dobrom poslovnom vizijom, da svoje maloprodajne i poslovne centre sve više otvaraju upravo u Semberiji. U prizemlju Tržnog centra Emporium u Bijeljini je danas svečano otvoren savremeno uređeni studio sistema za spavanje brenda “Moj San”.

Moj San nastavlja širiti vlastitu maloprodajnu mrežu u BiH. Ostvarenje strateških ciljeva branda Moj San u vidu otvaranja novih salona u cijeloj BiH  je usko povezano sa povećanjem interesa kupaca za proizvodima ovog domaćeg brenda. Moj San Shop Bijeljina svečano je otvoren u ovom gradu u Tržnom centru Emporium uz prisustvo rukovodstva ove firme i poslovnih saradnika.

Moj San je domaća kompanija koja u  svojim proizvodnim postrojenjima u Kaknju, uz korištenje inovativne tehnologije i modrenih rješenja kreira proizvode visokog kvaliteta.

U prizemlju Tržnog centra Emporium u Bijeljini nalazi se savremeno uređeni studio sistema za spavanje, a uz pomoć stručnog kadra prodajnih saradnika bićete u prilici da upoznate sve proizvode brenda MojSan koji su pronašli svoje mjesto i na tržištima Evropske unije.

Odabir odgovarajuće podloge za spavanje može biti zahtjevan proces. Ono što će kupci u Moj San Shop-u Bijeljina biti u prilici da testiraju jeste uređaj Xsensor. Zahvaljujući ovom visoko sofisticiranom uređaju možete testirati različite modele madraca u okviru Moj San ponude, te na osnovu mjerenja pritisaka tijela na ležeću podlogu, uz stručne savjete, odabrati onaj madrac koji  Vašem tijelu najbolje odgovara.

Kolekcija proizvoda za spavanje uključuje paletu sa više od 20 modela madraca, veliki izbor različitih tipova jastuka, nadmadraca, posteljina, kreveta i ostalih proizvoda za kvalitetan i zdrav san. Prednosti su i to što je omogućena kupovina MojSan proizvoda na rate, ali i dostava bilo gdje na teritoriji BiH.

Politika kvaliteta izgrađena je u skladu sa svim evropskim i svjetskim standardima u ovoj oblasti i bazirana na korišćenju ekološki prihvatljivih materijala, implementaciji sistema upravljanja kvalitetom, unapređenju proizvodnog ciklusa te edukaciji vlastitih ljudskih resursa.

Kreativni pristup kreiranju novih linija proizvoda, fleksibilnost, posvećenost kupcu te brojne druge prednosti dali su ovom brendu prepoznatljivu reputaciju.

Brend MojSan ovu godinu završava otvaranjem još dva vlastita maloprodajna centra u Bijeljini i Brčkom, pa ih je od danas širom BiH ukupno sedam. U savremeno uređenom novootvorenom salonu MojSan SHOP Bijeljina naići ćete na proizvode koji su svoje mjesto našli u najluksuznijim hotelima širom BiH i regiona, te tako prenijeti dio tog ambijenta u vlastite spavaće sobe.

____________________________________________
Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i Youtube kanalu – www.ntvarena.com

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.