Tužilaštvu predat jedan od vozača automobila u kojoj je stradao dječak /VIDEO/

Lice čiji su inicijali P.D, vozač automobila koji je učestvovao u saobraćajnoj nesreći u kojoj je poginuo dječak, a njegovi roditelji povrijeđeni, predat je danas Okružnom javnom tužilaštvu Bijeljina.

Pripadnici Policijske uprave Bijeljina su pod nadzorom Okružnog javnog tužilaštva Bijeljina do sada su intezivno radili na rasvjetljavanju i dokumentovanju dvije saobraćajne nesreće u gradu, u kojima je stradao dječak, a njegovi roditelji teže pobrijeđeni.

Četrnaestogodišnji dječak poginuo je sinoć u Bijeljini kada ga je udarilo jedno, a potom i drugo vozilo, koje je pritom povrijedilo i njegove roditelje dok su mu pružali pomoć na putu.

Sve se dogodilo u razmaku od nekoliko minuta. U prvom udesu jedno vozilo je udarilo dječaka na putu, a potom se udaljilo sa lica mjesta i policija i dalje traga za tim vozačem.

Dok su djetetu pokušavali da ukažu pomoć, naišlo je drugo vozilo i udarilo ponovo dječaka i njegove roditelje. Policija je pronašla drugog vozača čiji su inicijali P.D, koji se udaljio sa lica mjesta i on je uhapšen.

____________________________________________
Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i Youtube kanalu – www.ntvarena.com

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *