Tribina SNSD u Glavičicama: Birajmo ljude koji žele stabilnu Srpsku – Dodika i Cvijanovićevu /VIDEO/

Nosilac kandidatske liste SNSD-a za Narodnu skupštinu Republike Srpske iz Izborne jedinice šest Vojin Mitrović pozvao je sinoć na predizbornom skupu u Glavičicama  mještane da na izborima 2. oktobra izaberu ljude koji žele jaku, prosperitetnu i stabilnu Republiku Srpsku.

Obraćajući se okupljenim mještanima Glavičica Mitrović je rekao da su Dodik i Cvijanovićeva uvijek radili za svoj narod, slušajući potrebe svog naroda.

Kandidat SNSD-a iz Izborne jedinice šest za poslanika u Narodnoj skupštini Republike Srpske Milica Lovrić rekla je da mještani Glavičica i dalje imaju veliki problem sa vodosnabdijevanjem, odnosno južnim vodovodnim prstenom, što gradska vlast zanemaruje.

Kandidat SNSD-a za poslanika u Narodnoj skupštini Republike Srpske iz Izborne jdinice šest Zlatan Lazarević rekao je da gradska vlast nema sluha za gorući problem mještana Glavičica – nedostatak vode za piće, kao i u okolnim selima.

Poslanički kandidati SNSD-a u svom obraćanju podsjećaju da da će građani 2. oktobra birati između dva koncepta.

2. oktobra izađite na izbore i dajte povjerenje ljudima koji su se dokazali u vođenju Republike Srpske i koji su je očuvali, glasajte za kandidate SNSD-a Milorada Dodika i Željku Cvijanović koji će nastaviti kontinuitet zaštite vitalnog intetesa poručili, su u Glavičicama kandidati SNSD-a iz Izborne jedinice šest. 


Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i Youtube kanalu – www.ntvarena.com

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *