Trg, restorani, kafići, klubovi – Gdje za doček Nove godine u Bijeljini? /VIDEO/

Novogodišnji Zimski korzo u Bijeljini koji je otvoren 27. decembra za doček nove godine ponudio je cjelodnevni bogat program. Doček je tradicionalno organizovan i u restoranima i kafićima. Provjerili smo kakva je ponuda i kako će naši sugrađani proslaviti 2022. godinu.

Brojni sadržaji u sklopu Zimskog korza upotpunili su prazničnu atmosferu u gradu. Sve je spremno za doček 2022. godine, a novogodišnju noć bijeljinci će dočekati uz novosadsku grupu “Garavi Sokak”.

Veselo i romantično- obećava Garavi Sokak. Iz gradske uprave kažu da su se odlučili baš za ovu grupu zato što će privući brojne generacije.

Bijeljinci su većinom odlučili da novu godinu dočekaju u krugu porodice. Drugi na gradskom trgu, a ima i onih koji će kako kažu radije slaviti 01. januara.

Doček je u Bijeljini tradicionalno organizovan u lokalnim restoranima i kafićima po cijeni rezervacija koje se uglavnom kreću od 60 do 90 KM. U najstarijem bijeljinskom hotelu “Drina” goste će zabavljati bend Firma. Cijena rezervacije je 70 KM, a u to je uračunata večera i neograničena konzumacija pića.U Etno selu Stanišići Nova godina se dočekuje u dva objekta – restoranu Konoba i salonu Moskva.

U restoranu “Lovac” za rezervaciju od 60 KM gosti će dobiti večeru, piće i desert, a zabavljaće ih bend Zlatne strune. U restoranu “Pet jezera” goste će za novu godinu tradicionalno zabavljati tamburaši “Stara priča”.

Kafić “Libertas” već tradicionalno organizuje dnevnu žurku koja počinje od podneva i traje do popodnevnih časova. Lokalne turističke agencije za Novu godine nudile su organizovane proslave na planinama Republike Srpske i Srbije, pa su se mnogi sugrađani odlučili da novu godinu dočekaju na nekoj od planina.Za dvodnevni novogodišnji aranžman  na Jahorini u hotelu Bistrica za  pun pansion od 31.12 – 01.01 u koji uključen i svečani doček Nove godine po osobi je bilo potrebno izdvojiti oko 190 KM. Onima koji su odlučili da Novu godinu dočekaju na otvorenom na ruku idu i vremenske prilike- suvo i toplo, a temperatura će u ponoć biti od tri do 10 stepeni.

____________________________________________
Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i Youtube kanalu – www.ntvarena.com

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *