Tramp: Postignut prodor ka ekonomskoj saradnji

Američki predsjednik Donald Tramp izjavio je u Bijeloj kući da su Beograd i Priština posvećeni ekonomskoj normalizaciji i da je postignut prodor ka ekonomskoj kooperaciji, prenosi Rojters.

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić stigao je u Bijelu kuću, gdje se očekuje potpisivanje ekonomskog sporazuma između Beograda i Prištine, uz prisustvo predsjednika SAD Donalda Trampa.

Vučić je sa saradnicima još jednom provjerio sadržaj sporazuma, što je zabilježeno na fotografiji na “Instragram” profilu “Budućnost Srbije”.

Delegacija Prištine predvođena premijerom samoproglašenog Kosova Avdulahom Hotijem stigla je poslije izvjesnog kašnjenja, javljaju beogradski mediji

POTPISAN SPORAZUM O NORMALIZACIJI EKONOMSKIH ODNOSA

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić i premijer samoproglašenog Kosova Avdulah Hoti potpisali su danas u Bijeloj kući sa američkim predsjednikom Donaldom Trampom sporazum o normalizaciji ekonomskih odnosa Beograda i Prištine.

Vučić je sinoć poslije sastanka sa predstavnicima Prištine u Bijeloj kući rekao da je odbio tačku koja govori o međusobnom priznanju i da se ona više neće pojavljivati u dokumentima.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *