Takmičili se lovci Srpske: Miladin Stjepanović šampion

Pobjednik takmičenja u gađanju glinenih golubova, koje je organizovalo Lovačko udruženje „Srna“ iz Srpca, je Miladin Stjepanović, član Lovačkog udruženja “Podrinje” iz Janje.

Drugo mjesto zauzeo je Mladen Milošević iz Lovačkog udruženja “Semberija” iz Bijeljine, a treće Stefan Škorić iz Lovačkog udruženja “Srndać” iz Stanara.

Članovi Lovačkog udruženja “Srndać” iz Stanara pobjednici su u ekipnoj konkurenciji, druga je “Motajica” iz Dervente, a treće mjesto zauzelo je Lovačko udruženje “Semberija iz Bijeljine.

Pobjednik Miladin Stjepanović kaže da će Srbac pamtiti po uspjehu, druženju i lijepim uspomenama.

– Konkurencija je bila zaista jaka, sve su to bili dobri, mladi lovci. Učio sam i trenirao, a nakon nekoliko drugih i trećih mjesta na takmičenjima u drugim mjestima, konačno sam postao šampion – rekao je Stjepanović.

Savo Minić, predsjednik Lovačkog saveza Republike Srpske, rekao je da su članovi LU “Srna” iz Srpca primjer ostalim udruženjima.

– Uprkos problemima s virusom korona Lovački savez Republike Srpske ispunjava sve svoje obaveze zacrtane u kalendaru. Ponosan sam na Savez koji je sa 23.000 članova veoma organizovan društveni faktor, koristan našoj zajednici – rekao je Minić nakon uručenja pehara i diploma najboljim na takmičenju u gađanju glinenih golubova.

(SrpskaInfo)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.