Sutra počinju sa radom bazeni u Dvorovima /VIDEO/

Sedam mjeseci je bila u kovid sistemu a sada se Banja Dvorovi vraća redovnim aktrivnostima. Od danas je počelo ambulantno fizikalno liječenje pacijenata, stacionarno će biti organizovano uskoro, a  nakon kompletne dezinfekcije soba. Za ktazko vrijeme uređeni su i bazeni, koji će od sutra biti otvoreni za turiste i posjetioce, a kako smo saznali ulaz na bazene prvog dana kupanja u ovoj sezoni biće besplatan.

Nakon što je Banja Dvorovi odlukom Gradskog kriznog štaba izašla iz kovid sistema, sačekale su krajem maja zaposlene u ovoj ustanovi brojne obaveze kako bi se ovaj turističko-banjski biser Semberije ponovo vratio notmalnom režimu rada.

Nakon skoro punih sedam mjeseci, Banja Dvorovi se vraća svojoj osnovnoj djelatnosti. Od danas su ponovo počeli sa ambulantnim pregledima pacijenata i fizikalnom terapijom.

U planu je da od sljedeće sedmice počne i stacionarno fizikalno liječenje pacijenata, nakon što se izvrši detaljna dezinfekcija soba.

U rukovodstvu Banje Dvorovi očekuju da će tokom ove godine ispoštovazi i ugovor koji imaju sa Fondom zdravstvenog osiguranja Srpske.

Paralelno su počele i pripreme za ovogodišnju turističku sezonu na bazenima Banje Dvorovi, koji svoja vrata za kupače i turiste otvaraju od sutra 4. juna, a prema riječima direktor ove ustanove sutra će ulaz na bazene biti besplatan.

 A sudeći po onome što smo mi zabilježili okom kamere danas, bazeni su potpuno uređeni i spremni za novu turističku sezonu, koja će i ove godine biti usklađena sa svim epidemiološkim mjerama.

Cijene ulaska na bazene neće se mijenjati i ostaće na prošlogodišnjem nivou ističe Zekić

Ipak kapaciteti, ovog građanima omiljenog kupališta u gradu su veliki, tokom prošle godine na Bazenima Banje Dvorovi kupali su se i stanovnici susjedne Srbije te okolnih opština.

Ipak usljed pandemije virusa korona prihodi po ovom osnovu su prepolovljeni u 2020.oj godini.

Na bazenima Banje Dvorovi postoje svi uslovi za sa epidemijske strane gledano sigurno i bezbjedno kupanje. Konstantno se vrši dezinfekcija kompletnog prostora i objekata, a voda se hloriše. Kompleks se prostire na oko 17.000 kvadratnih metara, pa bazeni mogu primiti oko 1.700 posjetilaca.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i Youtube kanalu – www.ntvarena.com

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *