Gradonačelnik Bijeljine posjetio Kompaniju ICM Rosić /VIDEO/

Gradonačelnik Bijeljine Ljubiša Petrović posjetio je Kompaniju ICM Rosić u Bijeljini koja zapošljava oko 170 radnika i koja od osnivanja bilježi konstantan rast i razvoj na tržištu lijekova.

Kompanije kao što je ICM  Rosić iz Bijeljine  su društveno odgovorne i zapošljavaju veliki broj radnika, a tokom pandemije virusa korona nije bilo otpuštanja nego je obim poslova bio značajno povećan. Građani Bijeljine nisu imali problema  sa nestašicom lijekova i medicinskih sredstava, poručio je gradonačelnik Bijeljine Ljubiša Petrović, nakon posjete ovoj  Kompaniji .

Razgovarano je i o infrastrukturnim projektima, gasifikacije Bijeljine i izgradnji dionice auto-puta, što je važno za dalja ulaganja i privredni ambijent.

U Kompaniji ICM  Rosić radi oko 170 radnika.  Zahvaljujući poslovnom modelu zasnovanom na znanju, iskustvu i velikoj posvećenosti zaposlenih, kompanija je zabilježila konstantan rast ukupnog prometa i tržišnog učešća u distribuciji lijekova, medicinskih sredstava, , kozmetike, te biljnih proizvoda, dječije hrane i opreme.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i Youtube kanalu – www.ntvarena.com

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *