Sutra bez struje 4.000 potrošača u Semberiji

U dijelu Semberiji sutra će 4.000 potrošača biti bez električne energije zbog radova na postrojenjima, najavljeno je iz distributivnog preduzeća “Elektro-Bijeljina”.

Od 8.00 do 16.00 časova bez električne energije biće potrošači u mjestima Ostojićevo, Batković, Mala Obarska, dio Velike Obarske, Gornji i Donji Brodac, Balatun, Velino Selo, te u pojedinim zaseocima u Gornjem i Donjem Crnjelovu.

Najavljene radove izvodiće preduzeće “Elektroprenos BiH” na trafostanici “Bijeljina tri”, a radnici “Elektro-Bijeljine” će istovremeno izvršiti godišnji remont trafostanice “Ostojićevo”.

Tokom radova bez električne energije biće potrošači koji se snabdijevaju sa dalekovoda “Batković”, “Crnjelovo”, “Brodac”, “Begov put” i “Topolovac”.

Zbog radova “Elektroprenosa BiH”, u trafostanici “Bijeljina tri” u jutarnjim i popodnevnim časovima biće nekoliko kraćih zastoja na dalekovodima “Željeznička” i “Koviljuše”.

Iz “Elektro-Bijeljine” je upućen apel potrošačima da uvaže najavljene radove i zastoje na mreži, uz podsjećanje da su obavezni da izvrše neophodan godišnji remont postrojenja.

Komentari: