Studenti u humanitarnoj akciji za pomoć djeci /VIDEO/

Studenti Fakulteta poslovne ekonomije, Pedagoškog, Pravnog i Poljoprivrednog fakulteta Univerziteta u Istočnom Sarajevu iz Bijeljine  organizuju ovog vikenda tradicionalnu  humanitarnu akciju za prikupljanje novogodišnjih paketića za djecu iz socijalno ugroženih porodica sa područja grada Bijeljina.

Svi zainteresovani građani mogu da učestvuju u ovoj akciji. Tako što će u nekim od lokalnih marketa kupiti po jedan ili više slatkiša.

Sa željom da uljepšaju predstojeće novogodišnje i božićne praznike djeci  iz socijalno ugroženih porodica sa bijeljinski studenti i ove godine pokrenulu su zajedničku akciju prikupljanja paketića.

Studenti i srednjoškolci će u naredna četiri dana prikupljati slatkiše i poklone  u supermarketima na području Bijeljine.

U proteklim godinama u ovoj tradicionalnoj akciji prikupljeno je preko 5.000 paketića.Svečana dodjela paketića biće održana 28.decembra u Centru za visoko obrazovanje u Bijeljini.

Studenti Pedagoškog fakulteta u Bijeljini organizuju prodajnu izložbu ručno rađenih novogodišnjih ukrasa sa namjerom da prikupljenim novcem obraduju za praznike socijalno ugroženu djecu.

“Radost je velika koliko se daje” – naziv je humanitarne akcije koju studenti organizuju od ponedjeljka do srijede, 23. do 25. decembra, od 10.00 do 13.00 časova u prostorijama Fakulteta. Na izložbi će biti ponuđeno 200 ručno rađenih novogodišnjih i božićnih ukrasa koji nemaju određenu cijenu, nego će sugrađani imati priliku da za ukras ostave dobrovoljni prilog.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *