Stojanović: Spremni smo da ostvarimo najbolji rezultat

Nosilac liste za Parlamentarnu skupštinu u Izbornoj jedinici dva Čedomir Stojanović posjetio je Opštinski odbor Demosa Ugljevik za koji je rekao da je u prethodnom periodu pokazao svoju snagu i jedinstvenost, a sada su spremni da ostvare najbolji rezultat.

Stojanović, koji je i predsjednik regionalnog odbora DEMOS Bijeljina, rekao je da je nakon sastanka Opštinskog odbora stranke da je cilj 9.500 glasova u ovoj izbornoj jedinici, odnosno direktan mandat za Narodnu skupštinu i direktan mandat za Parlamentarnu skupštinu BiH.

“Imajući u vidu dobru saradnju, jedinstvenost, ali i rezultate našeg tima u svim odborima, pa i ovdje u Ugljeviku, sasvim sam siguran da će DEMOS ostvariti odličan rezultat na prvim parlamentarnim izborima na kojima učestvujemo od osnivanja”, rekao je Stojanović.

Na ovom sastanku bilo je riječi o dosadašnjem toku izborne kampanje, ali i planovima za naredni period.

Iz Opštinskog odbora DEMOS Ugljevik istakli su da su pred građane u dosadašnjem toku kampanje izašli sa obrazom i predstavljajući rezultate svog rada, a da su za to nagrađeni povjerenjem.

Predsjednik OO DEMOS Ugljevik Dragan Jović rekao je da im građani vjeruju jer se trude da više rade, a manje obećavaju.

“Podrška DEMOS-u u Ugljeviku je velika i ubijeđeni smo u dobar izborni rezultat. S obzirom na to da kampanja ulazi u završnicu, možemo reći da smo je vodili korektno, bez prozivanja drugih, fokusirajući se na naše rezultate i program za naredni period”, rekao je Jović.


Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i Youtube kanalu – www.ntvarena.com

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *