“Steko centar” među liderima u proizvodnji montažnih objekata

Predstavnici Područne privredne komore Bijeljina posjetili su sa kolegama iz Trebinja i Leskovca bijeljinsku kompaniju “Steko centar” koja je među liderima u proizvodnji montažnih objekata i izvozi više od 80 odsto proizvodnje, objavljeno je na sajtu Komore.

Vlasnik “Steko centra” Milenko Stevanovnić kaže da je prošle godine proizvodnja povećana za 50 odsto, a izgrađena je i nova upravna zgrada površine 4.500 metara kvadratnih u skladu sa najvišim svjetskim standardima i najsavremeniji proizvodni pogon za pripremu i izradu svih elemenata montažne gradnje.

Prema njegovim riječima, kompanija najviše izvozi na tržište EU, naročito Austrije, Slovenije, Hrvatske, Holandije i Švajcarske, te na tržišta Afrike i SAD.

“Steko centar” je uključen u proces dualnog obrazovanja čiji je cilj kvalitetnija realizacija programa praktične nastave za učenike srednjih stručnih i tehničkih škola u poslovnim subjektima.

Mentor iz ovog privrednog društva završio je obuku u organizaciji Područne privredne komore Bijeljina i dobio sertifikat, a trenutno se na stručnoj praksi u ovoj kompaniji obrazuje na desetine učenika.

U posjeti “Steko centru” bili su direktor Područne privredne komore Bijeljina Slavica Marković, direktor Regionalne privredne komore Leskovac Goran Jović i direktor Područne privredne komore Trebinje Veselin Savić.


Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i Youtube kanalu – www.ntvarena.com

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *