“Stekli su se uslovi za opoziv gradonačelnika” /VIDEO/

Na sinoć održanoj sjednici Predsjedništva Gradskog odbora SNSD Bijeljina, zaključeno je da su se stekli uslovi za opoziv gradonačelnika Bijeljine Ljubiše Petrovića, potvrdio je i objavom na Tviteru Miroslav Milovanović, predsjednik Gradskog odbora SNSD Bijeljina. Šta o svemu misle koalicioni partneri ?

Predsjedništvo GrO smatra da to u praksi znači da je učinjen važan korak u pravcu opoziva gradonačelnika Petrovića, iako se odluka o tome još ne može nazvati konačnom. Nekoliko prvaka bijeljinskog SNSD-a prilično je glasno u javnosti zagovaralo opoziv gradonačelnika, ali to do sada  nije nailazilo na veliku podršku svih koalicionih partnera. Na ovu temu je u Emisiji Panorama TV Arena govorio i Zlatan Lazarević, šef Kluba odbornika SNSD-a u SG Bijeljina, koji je i začetnik ove ideje.

Lazarević dodaje da njegove kolege, ali i građani Bijeljine sa kojima je razgovarao, u startu nisu podržale ovu njegovu ideju jer nisu u istoj mjeri mogli da sagledaju sve ono što je njemu bilo dostupno.

Konačnu odluku o ovome će donijeti prošireni sastav Gradskog odbora SNSD-a, i to tek nakon što budu obavljene konsultacije sa partnerima iz koalicije “Dogovor za Bijeljinu”, saopšteno je iz ove stranke. Koalicioni partneri uglavnom su saglasni sa ovom idejom.

Po svemu sudeći u narednim danima dobićemo odgoovor na pitanje da li će se uopšte krenuti u proces opoziva i da li će Ljubiši Petroviću biti prekinut mandat poslije dvije godine.


Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i Youtube kanalu – www.ntvarena.com

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *