Stanišić: Sve dokaze ćemo javno objaviti nakon procesa

Predsjednik Fudbalskog kluba Zvijezda 09 Boris Stanišić uputio je još jedno pismo predsjedniku Fudbalskog saveza BIH Elvedinu Begiću.

Naime, na posljednja dva pisma nije bilo nikakvog odgovora iz FS BiH pa su u Zvijezdi zamolili čelnika da odvoji malo vremena i za”mali klub” iz Etno sela Stanišić

-Razumijem Vašu zabrinutost i cjelodnevni rad i napore za dobrobit fudbala BiH, posebno napore da se obezbijede optimalni uslovi za početak takmičenja u novonastaloj situaciji. Shvatam i vaš terenski rad u cilju dobijanja podrške za počasnog predsjednika FS BIH i koliko vidim imate apsolutnu podršku. Mada po mom mišljenju vaši dometi u mnogo veći, FIFA i UEFA. Ipak ću Vas po ko zna koji put zamoliti da odvojite par minut i za nas. Gospodine predsjedniče, zašto ste me svojim djelovanjem oštetili za 1.1 milion marka? Zašto ste se oglušili o naše argumente i podršku klubova i javnosti? Zašto ste donijeli presudu bez parnice? Zašto ćutiti? Zašto ignorišete korektnu , argumentovani u per plej komunikaciju , koji su vaši interesi i motivi?-navodi se u saopštenju.

U Zvijezdi ističu da imaju dokaze da je odluka o odbijanju zahtjeva došla upravo od predsjednika saveza Begića.

-Kako smo i obećali iskoristićemo sva dozvoljena sredstva da se borimo za naš status koji ste nam Vi oduzeli na brutalan i nelegalan način. Zbog toga nećemo još objaviti gomilu dokaza koje svakodnevno dobijamo, a koji jasno govore da se Vi uvaženi gospodine predsjedniče lično odlučili i direktno oštetili fudbalski klub Zvijezda 09. Zbog javosti po završetku pravnog procesa ćemo sve validne dokaze objaviti dodaje se u saopštenju.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *