Stanišić: SNSD se plaši građana pa izmišljaju neke zavjere

 
Miloš Stanišić je poručio da ga je Aleksandar Đurđević prozvao  po nalogu šefova iz Banjaluke, jer se oni plaše građana koji ne žele više da trpe nerad aktuelne vlasti pa izmišljaju neke zavjere.

Ljudi iz SNSD i njima bliski,  ne razumiju probleme ugostitelja, muzičara i radnika u Fitnes centrima, koji su zatvoreni i bez prava na rad, jer većina njih iz SNSD-a živi na teret države ili grada i zato ne mogu da sagledaju realno probleme koji imaju obični građana”, rekao je Stanišić.

On je izrazio zadovoljstvo jer na večerašnjim protestima predstavlja 150 radnika iz Etno-sela “Stanišić”.

“Ponosan sam kao poslodavac, jer plate našim radnicma koji hrane svoje porodice nisu kasnile, i svi oni su prijavljeni,  niko od njih nije otpušten  bez obzira na sve uslove pandemije, a i državi su plaćeni porezi i doprinosi”, naveo je Stanišić.

Nebrigu i bezosjećajnost vlasti,  najžešće je osjetilo Etno-selo “Stanišić” podsjeća Stanišić.

“Za dvije poplave koje smo imali u prethodnom peirodu,  nanijele su štetu preko 6 miliona KM.  Država nam je uplatila 300 KM pomoći dok smo od grada Bijeljine dobili 500 KM i to je dokaz nebrige i bezosjećajnosti aktuelne vlasti”, kaže Stanišić.

SNSD večerašnji skup nezadovoljnih građana prema Stanišićevim riječima da pokušava da  pripiše političkim protivnicima, i da time bace sjenku na loš život  kao i na loše rukovođenje  vlasti i katastrofalno upravljanje u uslovima pandemije pa stoga i ne čude ovakve sulude izjave Aleksandra Đurđevića.

eagujući na Đurđevićeve  optužbe da nastoji da se politički profiliše preko leđa ugostiteljskih radnika, Stanišić mu je poručio da su izbori pokazatelj politike te da su mu upravo građani dali odbornički mandat.

“Zahvaljem se na brizi,  a moj politički profil ću graditi na pošten način za dobrobit građana, istih onih koji su mi dali povjerenje”, naglasio je Stanišić.

On je zaključio da je Đurđevićevo sopštenje još jedan dokaz nerazumijevanja SNSD-a prema građanima i njihovim problemima te da je jasno je da oni ne osjete gubitke jer većina njih sklapa poslove i tendere koji idu na štetu budžeta i budućnosti stanovnika Republike Srpske.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i Youtube kanalu – www.ntvarena.com

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.