Sportska dvorana samo na “fejsbuku” gradonačelnika

Narodna koalicija “Pokrenimo Bijeljinu” saopštila je danas da je objavljivanje idejnog projekta gradske sportske dvorane u vrijeme priprema za opoziv gradonačelnika čist marketinški trik i poručila da to “neće pomoći Ljubiši Petroviću da sačuva fotelju i stotine hiljada maraka zarađenih neradom, širenjem mržnje, podjela i svađa među građanima”.

“Degutantno je da samo dan nakon što su bijeljinski sportisti izrazili nezadovoljstvo zbog kašnjenja tranši iz budžeta grada i neuslova u kojima održavaju treninge, gradonačelnik sakriven iza svog `Fejsbuk` profila iznosi detalje navodnog idejnog rješenja”, navodi se u saopštenju.

Iz Narodne koalicije “Pokrenimo Bijeljinu” uputili su Petroviću pitanje zbog čega je više od dvije godine čuvao milion KM namjenskih sredstava za izgradnju sportske dvorane i zašto građanima Bijeljine nije predstavio idejni projekat mnogo ranije, nego baš u vrijeme kada je većina političkih subjekata odlučila da ga opozove zbog “kontinuiranog nerada, nesposobnosti i neodgovornosti”.

Iz Koalicije su podsjetili da je gradonačelnik proteklih godina, i to uvijek u februaru, pompezno najavljivao završetak idejnog rješenja za sportsku dvoranu i da je sve moguće provjeriti na internetu.

“Februarska tradicija izjava u vezi sa idejnim rješenjem gradske sportske dvorane se nastavlja. Ako je u 19. vijeku za samo dvije godine, bez korištenja savremene mehanizacije, izgrađen Ajfelov toranj, pitamo gradonačelnika koliko njemu i njegovim stručnim saradnicima treba vremena da Bijeljinci ugledaju savremenu sportsku dvoranu, koja će hiljadama sportista iz našeg grada omogućiti normalne uslove za profesionalno usavršavanje”, navodi se u saopštenju.

Iz Koalicije ističu da u Bijeljini sve stoji, otkako je Petrović gradonačelnik, i poručuju da grad više ne može da čeka.


Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i Youtube kanalu – www.ntvarena.com

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *