SNSD za jako sembersko selo /VIDEO/

Tokom obilaska semberskih sela Hase, Zagoni, Pučile, Ljeljenča i Suvo Polje, u kojima je poljoprivreda oslonac razvoja, odbornički kandidati SNSD-a poručili su da će poljoprivrednici moći da računaju na veću podršku sa republičkog i lokalnog nivoa.

Politika SNSD-a prepoznata je u Bijeljini, a mi imamo dovoljno kapaciteta da možemo život građana učiniti boljim, poručio je nosilac odborničke liste Nedeljko Ćorić.

Cilj je da poljoprivreda bude nosilac razvoja Semberije jer to i zaslužuje, a u ovim mjesnim zajednicama se još mnogo toga može uraditi, kaže odbornički kandidat Stevan Trivković.

U ovim mjesnim zajednicama realizovana su do sada značajna infrastrukturna ulaganja, ali posla ima još, ističu u SNSD-u. Važno je kažu mlade zadržati na selu.

SNSD ima dobru odornuičku listu, a u ovoj kampanji iskristalisala su se značajna imena ljudi koji će u narednom periodu biti nova snaga SNSD-a u Bijeljini, rekao je nosilac odborničke liste Nedeljko Ćorić i pozvao građane da na izborima daju podršku listi SNSD-a i zajedničkom kandidatu za gradonačelnika Bijeljine Mići Mićiću.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *