Snažnija podrška ministarstva u organizaciji Sajma poljoprivrede /VIDEO/

Na sastanku ministra poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Republike Srpske Borisa Pašalića i rukovodstva bijeljinske firme “Grad” dogovorena je još snažnija podrška u organizaciji Sajma poljoprivrede u Bijeljini u narednoj godini.

Direktor “Grada” Slaviša Cacanović je Pašaliću uručio plaketu za dosadašnju podršku Ministarstva u organizovanju ove značajne sajamske manifestacije u Srpskoj.

Razgovor sa ministrom Pašalićem i njegovim pomoćnicima je bio veoma konstruktivan, i usaglašeno je da ova manifestacija, koja je jedinstvena po sadržaju i najveća u RS iz oblasti agrara, mora biti još više razvijana, rekao je direktor „Grada“.

Cacanović dodaje da je AD „Grad“ već počeo planiranje narednog, 19. po redu, sajma, kao i da je na sastanku sa ministrom dogovoreno više aktivnosti kojima će ova manifestacija otići korak dalje.

Ovogodišnji sajam, „Interagro 2019“, je, tokom 3 dana trajanja, posjetilo preko 10 hiljada ljudi, a svoje proizvode i usluge predstavila su 164 izlagača, iz naše zemlje, ali i Srbije, Italije, Austrije, Turske i Hrvatske.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.