Slavenko Ristić sa građanima Bijeljine: Birajte ljude sa djelima i rezultatima /VIDEO/

Kandidat na listi SNSD-a za poslanika u Narodnoj skupštini Republike Srpske Slavenko Ristić i članovi Republičke omladine Srpske razgovarali su danas sa građanima Bijeljine o predstojećim izborima i političkom programu koji će osnažiti zadužbinu svih Srba sa ove strane Drine – Republiku Srpsku.

– Ovoliko mladih koji su mi se danas pridružili daje nadu da će nas u budućnosti voditi ozbiljni, školovani i preduzimljivi ljudi. Oni nose snagu i energiju kojima će učiniti Srpsku onakvom kakvu je svi zaslužujemo – slobodnu, ekonomski jaku i politički stabilnu – poručio je Ristić.

On je posebno zahvalio borcima Odbrambeno-otadžbinskog rata koji, prema njegovim riječima, zaslužuju posebno mjesto u društvu. – Stvaraoci Republike Srpske omogućili su ovim mladim ljudima da danas slobodno i bezbrižno šetaju Bijeljinom i svim drugim gradovima. Na novim generacijama je da to poštuju i čuvaju. Zato danas svim mojim Sembercima poručujem da biraju one koji manje pričaju, a više rade. Da daju glas onima iza kojih su djela i rezultati – istakao je Ristić.


Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i Youtube kanalu – www.ntvarena.com

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *