Skupština 16. jula o dodjeli subvencija za novorođenu djecu /VIDEO/

Šesta redovna sjednica Skupštine Grada Bijeljina biće održana u petak 16.jula sa početkom u 10 časova u skupštinskoj sali Centra za kulturu “Semberija” , dogovoreno je nakon danas održanog sastanka stranaka koje imaju odbornike u gradskoj Skupštini.

Dosadašnjim dnevnim redom utvrđeno je 28 tačaka, među kojima je najveći broj iz oblasti imovinskog prava , te izvještaji o radu nekoliko  lokalnih preduzeća i ustanova.Takođe, odbornici će razmatrati i odluke o dodjeli subvencija za novorođenu djecu i o subvencionisanju predškolskog obrazovanja i vaspitanja za djecu u privatnim vrtićima.

Na dnevnom redu će se naći i izvještaj o radu zimske službe te program rada za ovu godinu, te izvještaj o radu  preduzeća Toplana  , dok je  usaglašeno  da izvještaji o radu i programu rada “Vodovoda”,  Centra za socijalni rad budu poslati odbornicima i objavljeni na sajtu Grada.

Tokom avgusta mjeseca odbornici gradskog parlamenta neće zasjedati jer je predviđena ljetna pauza.S obzirom da je Pantelino slava Grada predviđeno je održavanje manifestacije “Pantelinski dani”.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i Youtube kanalu – www.ntvarena.com

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *