“Škola za trudnice” – priprema žene za porođaj bez straha /VIDEO/

Početkom aprila u Domu zdravlja u Bijeljini počela je sa radom Škola za psiho-fizičku pripremu trudnica. Ova usluga je komercijalna po cijeni od 35KM, a predavanja se organizuju dva puta sedmično.

Škola za trudnice u Domu zdravlja Bijeljina podrazumijeva časove u trajanju od 90 minuta, gdje sa budućim mamama rade pedijatri, psiholozi I ginekolozi, koji kroz stručna predavanja vrse psihičku I fizičku pripremu trudnice za njen najradosniji dan, a to je dolazak bebe na svijet.

Pored ljekara iz raznih oblasti sa trudnicama rade I medicinske sestre koje su edukovane u Beogradu u sertifikovanoj školi za psihofizičku pripremu trudnica.

Preporuka je da se u školu za trudnice upišu one koje su u 24 nedjelji trudnoće. A ono što je bitno istaći jeste da je ova usluga komercijalna u ovoj ustanovi.

Škola je otvorena kako za trudnice koje su registrovane u Domu zdravlja, tako i za trudnice koje nisu registrovane u ovoj zdravstvenoj ustanovi. Zainteresovane mogu kontaktirati Ambulantu za specijalističke konsultacije iz ginekologije na broj telefona 055/415-220.


Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, X nalogu i Youtube kanalu – www.ntvarena.com

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *