Širi centar Bijeljine imaće potpuno drugačiji izgled /VIDEO/

Širi centar Bijeljine u narednom periodu imaće potpuno drugačiji izgled. Uz završetak radova na uređenju kanala Dašnica, izmještanju Autobuske stanice iz Centra Bijeljine, asfaltiranju dijela ulica i uređenju staza, iz Gradskog odjeljenja za stambeno-komunalne poslove i zaštitu životne sredine najavljuju još niz projekata u cilju uređenja grada.

Jedan od najvažnijih projekata uz izmještanje autobuske stanice jeste i izgradnja nove ulice u blizini stare Željezničke a na mjestu gdje će se nalaziti nova autobuska  stanica. Biće izgrađena moderna saobraćajnica , a plan je da se na ovaj način rastereti autobuski saobraćaj iz centra grada.

Petričević navodi da je u planu i uređenje šetališta pored kanala Dašnica. Projekat bi trebao da bude završen do septembra mjeseca.

On je naveo da će uskoro biti postavljen i video – nadzor Grada. Kamere će pokrivati najfrekventnije raskrsnice, ulazi u grad  i ulice. Izvođač radova je izabran a oprema  nabavljena. Vrijednost radova je oko 240.000 maraka . Ovaj posao se realizuje u sardnji sa MUP-om RS.

Opširnije u emisiji Panorama u nedjelju od 20 časova.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *