SDS Semberija u Vršanima: Nastavljamo sa odgovornom politikom

U prethodnom periodu samo u asfaltiranje puteva u Mjesnoj zajednici Vršani uloženo je oko 300.000 konvertibilnih maraka i Stranka demokratske Srpske Semberija će nastaviti sa realizacijom infrastrukturnih projekata, uvažavajući potrebe mještana, poručio je predsjednik SDS Semberija Mićo Mićić.

– SDS Semberija je osnovana samo sa jednim ciljem – da ostane vjerna Bijeljini, Semberiji, i realizaciji projekata koji će potvrditi naš status privrednog, obrazovnog, industrijskog i poljoprivrednog centra regije – istakao je Mićić prilikom susreta sa nekoliko mještana MZ Vršani.

Kandidat SDS Semberija za odbornika u Skupštini Grada Bijeljina Drago Stajić smatra da su ljudi okupljeni oko Mićića u posljednjih 15 godina dokazali privrženost razvoju ruralnog područja, a da će saradnja 10 koalicionih partija omogućiti nova ulaganja u sjeveroistok Srpske.

Mještani Vršana iznijeli su određene prijedloge kada je riječ o izgradnji infrastrukture, uključujući postavljanje javne rasvjete u nekim dijelovima mjesne zajednice i uvođenje grijanja u Dom kulture, u kojem se održavaju probe folklora.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *