SDS Semberija sa mještanima Dvorova /VIDEO/

Predsjednik SDS Semberija i kandidat za gradonačelnika Mićo Mićić s odborničkim kandidatima ove stranke za gradski parlament na predstojećim lokalnim izborima, sinoć je u Dvorovima razgovarao sa mještanima ove mjesne zajednice.

Pitanje svih pitanja je Banja Dvorovi, koja treba da bude nosilac turizma ovog kraja, poručio je Mićić sa skupa održanog u Hotelu Sveti Stefan.

Mićić je podsjetio da je nedavno sa srpskim članom predsjedništva bih Miloradom Dodikom dogovreno da se neće ići u privatizaciju Banje nego da će ovu ustanovu ojačati zajedničkim sredstvima Vlade RS i Grada Bijeljina.

Predizbornim skupom  u Dvorovima željeli smo da sa mještanima razgovaramo o zajedničkom razvoju ove regije i kako doprinjeti što boljem životu u Dvorovima, kazala je Snježana Kašiković, dječiji psihoterapeut i kandidat za odbornika .

Kandidati za odbornike ove stranke za gradsku skupštinu poručili su da je lista sastavljena od mladih, obrazovanih i kvalitetnih ljudi i onih sa iskustvom, te pozvali mještane Dvorova da izadju 15. novembra na izbore i pruže im podršku. Mićić je ovom prilikom zahvalio mještanima što su prepoznali SDS Semberija kao novu, ali veoma iskusnu partiju.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.